مرغ کرایی یکی از لذیذ ترین خوراک های مرغ می باشد و می توان این روش را برای طبخ انواع ماکیان مانند اردک و غاز و بوقلمون نیز استفاده کرد.

مواد لازم:

مرغ یک عدد پوست کنده

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

پیاز یک عدد بزرگ

زردچوبه یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه و قرمز هر کدام نصف قاشق چای خوری

پودر سیر یک قاشق چای خوری

پودر چیلی یک قاشق چای خوری

روغن مایع یا ترجیحا روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش یک عدد کامل

نمک به میزان دلخواه

مرغ کرایی

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد را باهم ترکیب میکنیم و پیاز ها را به صورت خلالی درشت خرد میکنیم. مرغ های خرد شده را در این سس به مدت حداقل 2 ساعت مزه دار میکنیم. سپس در یک ماهی تابه مرغ ها را قرار داده و درب آن را می بندیم. حداق یک ساعت با دمای خیلی کم مرغ را میپزیم. این مرغ به هیچ عنوان نیاز به اضافه کردن آب ندارد. پس از یک ساعت مرغ ها را بر میگردانیم و دوباره با همان دمای کم و درب بسته حدود 30 دقیقه صبر میکنیم تا مرغ به روغن بیفتد.

ژوئن 11, 2020
Morgh Karaee

مرغ کرایی

مرغ کرایی یکی از لذیذ ترین خوراک های مرغ می باشد و می توان این روش را برای طبخ انواع ماکیان مانند اردک و غاز و […]