باید خدمتتان عرض کنم که بر خلاف خوراک خیلی کشورهای دیگر، کلأ توریست ها و خارجی ها عاشق آشپزخانه و مزه،عطر، طعم و بوی خورش ها و خوراک های پارسی هستند. می پرسید چرا؟! معلوم است دیگر جانم، ادویه های ما !!

در این بسته ادویه خورشی فوق العاده ای را به شما معرفی می کنیم تا آن را به خورش هایتان اضافه کرده و لذت واقعی یک خورش / خوراک اصیل پارسی را تجربه کنید. هی نپرسید چرا دست پختم شبیه مادر بزرگم/ مادرم نیست ؟!  خوب معلو است که نیست چون اصلاً فوت و فن کوزه گری آن‌ها را بلد نیستید. مژده که دوران غصه نخواهد ماند. این ادویه را مصرف کنید تا شوشوی ( مخفف یک فروند شوهر است) سخت گیرتان به طور کلی،دیگر از دست پخت مادر جانشان جلوی شما تعریف نکند.

طرز مصرف: بسته به میزان و حجم خورش بعد از اینکه پیاز به رنگ طلایی کم رنگ در آمد،حرارت شعله را کم کنید و ادویه را اضافه کرده و به مدت  حدود ۳۰ ثانیه ( و نه بیشتر ) ادویه را به همراه پیاز تفت دهید. سپس سایر مواد خورش را اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید. به میزان لازم آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا خورش روی حرارت متوسط آرام آرام بجوشد و کاملاً جا بیفتد.

  • خورشت قیمه
    تاریخ
    اکتبر 21, 2017
    باید خدمتتان عرض کنم که بر خلاف خوراک خیلی کشورهای دیگر، کلأ توریست ها و خارجی ها عاشق آشپزخانه و مزه،عطر، طعم و بوی خورش ها و خوراک های پارسی هستند. می پرسید چرا؟! معلوم است دیگر جانم، ادویه های ما !!
  • ماهی سالمون
    تاریخ
    اکتبر 21, 2017
    بوی ضهم ماهی را دوست ندارید ؟! دوست دارید ماهی را وارد سبد خوراکی های سالم خانه و خانواده تان کنید ولی نمی دانید چطور طبخش کنید؟! جواب فوری و فوتی شما پیش ما است. این ادویه با عطر، رایحه و‌طعم منحصر به فرد و ملایم اش، هر نوع بوی ضهم را از ماهیان و کلأ آبزیان می گیرد و خوراکی کاملاً متفاوت و دلپذیر تحویلتان می دهد. قابل استفاده برای انواع ماهی، میگو، اختاپوس و ماهی مرکب. مناسب برای گریل و سرخ کردن.
  • قیمه نثار
    تاریخ
    اکتبر 19, 2017
    تلفیقی از ادویه های سنتی و کلاسیک پارسی برای  ایجاد طعم و عطر واقعی ناب و اصیل قیمه.  مزه خورشی که با  این ادویه تهیه شود، شما را در کوچه های زیبای خاطراتتان تا کودکی و مزه اصیل قیمه های مادر بزرگ و مادرتان می کشاند. فقط کافیست امتحانش کنید.