بوی ضهم ماهی را دوست ندارید ؟! دوست دارید ماهی را وارد سبد خوراکی های سالم خانه و خانواده تان کنید ولی نمی دانید چطور طبخش کنید؟! جواب فوری و فوتی شما پیش ما است. این ادویه با عطر، رایحه و‌طعم منحصر به فرد و ملایم اش، هر نوع بوی ضهم را از ماهیان و کلأ آبزیان می گیرد و خوراکی کاملاً متفاوت و دلپذیر تحویلتان می دهد. قابل استفاده برای انواع ماهی، میگو، اختاپوس و ماهی مرکب. مناسب برای گریل و سرخ کردن.

ماهی یا میگو ها را بعد از شستن بگذارید تا آبش برود ولی خشکشان نکنید.ماهی ها باید مرطوب باشند. از ادویه به میزان دلخواه به آنها بزنید.بسته به میزان ماهی ها یک عدد پیاز را رنده درشت کرده و با ماهی ها مخلوط کنید و به مدت یک شب در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و در یخچال نگه داری کنید. حداقل باید ۶ ساعت در این مواد خوابانده شود. برای ذغالی/ گریل کردن از شعله/ حرارت متوسط استفاده کنید . برای طبخ در ماهیتابه از شعله متوسط گاز خوراک پزی استفاده کنید.


  • ماهی سالمون
    تاریخ
    اکتبر 21, 2017
    بوی ضهم ماهی را دوست ندارید ؟! دوست دارید ماهی را وارد سبد خوراکی های سالم خانه و خانواده تان کنید ولی نمی دانید چطور طبخش کنید؟! جواب فوری و فوتی شما پیش ما است. این ادویه با عطر، رایحه و‌طعم منحصر به فرد و ملایم اش، هر نوع بوی ضهم را از ماهیان و کلأ آبزیان می گیرد و خوراکی کاملاً متفاوت و دلپذیر تحویلتان می دهد. قابل استفاده برای انواع ماهی، میگو، اختاپوس و ماهی مرکب. مناسب برای گریل و سرخ کردن.
  • جوجه کباب
    تاریخ
    اکتبر 21, 2017
    از بس فست فود خورده اید  کلأ یادتان رفته،جوجه کباب پارسی چگونه است؟! اصلاً نگران نباشید،چند نفس عمیق بکشید و ادویه جوجه کباب پارسی ما را سفارش دهید. تا ادویه های محشر ما هست غصّه چرا ؟!
  • جوجه ایتالیایی
    تاریخ
    اکتبر 21, 2017
    ترکیبی خوش عطر و طعم از ادویه های مدیترانه ای برای ایجاد طعم واقعی جوجه کباب ایتالیایی و خوراکهای سالم، مغذی و سهل الهضم مدیترانه‌ای. این ادویه قابل استفاده برای جوجه کباب گریل / ذغالی و هم چنین تفت داده شده با روغن زیتون بکر است. لذتش را ببرید. بُن أَپِتی، نوش جان.