خورشت قیمه
ادویه مخصوص انواع خورش
اکتبر 21, 2017

ادویه مخصوص انواع ترشیجات

ترشی قارچ

مزه ترشی به چه چیز آن است؟! پرسیدن ندارد که، معلوم است دیگر به میزان بودن ادویه هایش. ادویه ترشی ما ، آن چنان طعم ماندگار و بی نظیری را به ترشی های شما عطاء می کند که ترشی های کارخانه ای، صنعتی و حتی دیگران جلویش رنگ می بازند.

طرز مصرف: ۱) مطلقأ و تحت هیچ شرایطی از  سرکه های کارخانه ای/ صنعتی به علت اینکه  ۱۰۰٪  شیمیایی و سرطان زا هستند استفاده نکنید.  ۲) فقط از سرکه های خانگی ( خرما، انگور، سیب درختی، پرتقال ) استفاده کنید.  ۳) برای اینکه ترشی تان به شدت تند و ترش نشود و به اصطلاح خوش خوراک شود از میزان دو واحد سرکه یک واحد آب و یا  نصف سرکه نصف آب استفاده کنید. به این صورت که میزان مورد نیازتان که مخلوطی از آب و سرکه خانگی است را درون یک دیگ تفلون / سرامیکی کاملاً سالم  ریخته و بگذارید تا حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط با هم بجوشند. بعد از ۵  دقیقه ادویه مخصوص ترشی را به میزان دلخواه اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر هم بجوشند. سپس این محلول را به مواد ترشی مان که از قبل آنها را شسته، خرد و خشک کرده ایم ( که حتماً باید داخل ظروف شیشه ای و یا پایرکس گزارده باشیمشان ، داغ داغ می ریزیم.  درب ظرفمان را به صورت مورب می گذاریم و رویش یک پارچه تنظیف کاملاً تمیز می کشیم. بعد از ‌اینکه دمای سرکه داخل شیشه ترشی به دمای اتاق رسید یکبار دیگر، سرکه داخل ظرف را به داخل دیگ بر می گردانیم و می گذاریم تا داغ شود به محض اینکه داغ شد/ قُل اول را زد، مجدداً سرکه داغ را روی موادمان درون شیشه ترشی می ریزیم و درش را با ملایمت می بندیم. این ترشی بعد از ۲ هفته آماده خوردن است.