جوجه ایتالیایی
ادویه مخصوص جوجه کباب ایتالیایی
اکتبر 21, 2017

ادویه مخصوص قیمه نثار

قیمه نثار

تلفیقی از ادویه های سنتی و کلاسیک پارسی برای  ایجاد طعم و عطر واقعی ناب و اصیل قیمه.  مزه خورشی که با  این ادویه تهیه شود، شما را در کوچه های زیبای خاطراتتان تا کودکی و مزه اصیل قیمه های مادر بزرگ و مادرتان می کشاند. فقط کافیست امتحانش کنید.

مقدار مصرف:  وقتی رنگ پیاز طلایی کم رنگ شد حتماً حرارت شعله را کم کنید و بعد بسته به میزان و حجم خورش از ادویه داخل پیاز ریخته و روی حرارت ملایم حدود ۳۰ ثانیه ( و نه بیشتر) تفت دهید. سپس لپه را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید ( این کار باعث می شود که لپه ها موقع پختن وا نرود.بعد گوشتها را اضافه کنید و همگی مواد را برای حدود ۳ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط هم بزنید تا پیاز، ادویه ها، لپه و گوشت کاملاً با هم مخلوط شوند.‌به میزان کافی آب جوش داخل دیگ بریزید و بگذارید تا خورش روی حرارت متوسط آرام آرام بجوشد و کاملاً جا بیفتد.در انتهای پخت چوبهای دارچین را در آورده و زعفران دم کرده را که از قبل آماده کرده اید را به خورش اضافه کنید. ۱۰ دقیقه بعد از اضافه کردن زعفران خورش آماده سِرو است.